Det första

Nåja. Då var jag här igen. Inte för att jag känner att jag har massor att berätta, ovärderlig information att förmedla eller ett vackert inrett hem att visa upp. Mest för att jag egentligen tyckte att det var ganska roligt att blogga.

Min blogg kommer aldrig att bli något mästerverk då det kommer till utseende. Jag är varken tillräckligt skicklig eller tillräckligt intresserad av att lära mej hur man gör en cool design.

Namnet på bloggen kanske får någon att tro att det kommer att handla om sport. Så är det inte, den kommer i huvudsak att handla om oss, mej och min familj. Vi är en lite annorlunda familj som kör vårt eget race. Vi gör våra egna regler, har våra egna traditioner och egna sätt att lösa problem. Ett av våra barn lär sej svenska, det andra lär sej finska. Engelska pratar vi alla. Engelska är det språk vi använder mest, det är det språket barnen använder då de pratar med varandra. Jag försöker hålla mej till svenska med barnen, vilket är lättare sagt än gjort.

Välkommen! Hoppas du kommer att trivas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s