En kvällsincident

Vi satt i lugn och ro och tittade på en film igår kväll. Klockan var efter elva och kidsen hade redan sovit tre timmar. Plötsligt kommer Jada ut ur sitt rum, jag tänkte att hon ska säkert på toaletten. Men nej, hon kommer in i vardagsrummet, tänder lampan och ställer sej med handen mot väggen.

Vi tittar på varandra, Walter och jag. Ingen av oss fattar riktigt vad hon sysslar med. Jag frågar försiktigt; Jada, e allt bra? Inget svar. Konstaterar ganska snabbt att hon går i sömnen, tar försiktigt i henne och leder henne tillbaka till sängen. Hon river åt sej favoritmjukisdjuret, vänder mej ryggen och somnar om. Eller vad det nu är man gör då man är ute och går på nätterna.

Då jag kommer tillbaka till vardagsrummet utbrister Waltsu; Dude, you should have let her continue, I wanted to know what she was gonna do! I could have filmed her.

Så att sånt hos oss. Ska dubbelkolla så att ytterdörren är låst ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s