Full fredag

Det blev en fullspäckad fredag för oss. Jag började dagen med att dra ett pass på världens bästa gym Fitness Club. Cirkelträning på gymmet stod på schemat idag. Ifall ni har svårt att hitta något att göra kl 10 på fredag förmiddag är ni mer än välkomna med på min cirkelträning! Enkel men effektiv träning för hela kroppen.

Efter gymmet var det bara att dra på sej blåkläderna och leta rätt på lite verktyg. Min far har en lägenhet i ett hus som blir rörsanerat för tillfället. Och har man en målare i familjen ska ytorna såklart fixas på samma gång. Det värsta först; bort med de gamla tapeterna. Att ta bort gamla tapeter är så otroligt tidskrävande. Och klottigt. Men slutresultatet blir så mycket bättre bara man gör förarbetet ordentligt. Det är ju tur att jag har en man som är villig att lära sej nya saker, det är alltid roligare att vara två. Dessutom kom granntanten och bjöd på godis! Och byggarna gick hem vid 13.30 så det blev lugnt i huset.

Familjemiddag hann vi med också, på O´Learys, fredagen till ära (vi äter inte ute ofta, fast det låter så). På bilden ser ni två hungriga barn som väntar på sina monsterhamburgare. Nästan all mat försvann från tallrikarna utan ett ända ”äta på nu”. Mätta blev dom, godisdagen har helt glömts bort. Maten var förresten jätte god! Walters fajitas påminde ganska mycket om något jag åt på Appelbees i New York (det var något av det godaste jag ätit) och jag som egentligen inte alls gillar New York fick nästan lite fiilis att boka en till resa.

Nåja, nu är vi hemma, och vi är alla trötta efter 5 dagar vardag. Kidsen tror att dom är pigga, men det tror dom jämt, tills dom lägger sej ner och somnar på två sekunder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s