Önskelista, del 2

Vi kör del två i min variant av julkalendern. Idag kör vi en av Jadas önskningar. Hon gillar allt som är rosa eller lila. Frozen är det bästa som finns och Barbie, förstås. Alla hen-debatter har minsann inte bitit på våra barn. Ingen har tvingat på dem varken bilar eller dockor. Det är nu bara så att Casper gillar bilar och robotar, Jada gillar dockor och annat ”flickigt”. Hon önskar sej en rosa barbiebil.

IMG_0839.JPG

2 reaktioner till “Önskelista, del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s