Önskelistan, del 3

Waltsu önskar sej egentligen en sak, något han har pratat om sen vi träffades. Han vill fortsätta på tatueringen han har på armen. För en vecka sen var vi inne vid Jeppis Tattoo och bokade en tid åt honom, så nästa vecka får han sin önskan uppfylld. Fast jag har hört att det inte kommer att vara tillräckligt med en gång. Det ska vara Tree of life, några viktiga datum, mitt och Caspers namn (Jada har han redan) och någon bibelvers. Det kommer säkert att bli bra, fast personligen skulle jag aldrig utsätta mej själv för den smärtan i så pass många timmar. Det är ju tur att jag bara behöver delta i betalningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s