Önskelista del 4&5

Nu är det min tur att önska. Jag har en önskan, samma varje år, den har fortfarande inte gått i uppfyllelse. Därför lägger jag nu två dagar på den, i hopp om att kanske, på nån konsts vänster får jag som jag vill.

Jag vill ha två timmar till i dygnet. Jag vill ha dem på morgonen, så att jag får sova lite längre och inte behöver befinna mej i zombiemode en timme varje morgon. Förr, då jag började jobba 7, ibland 6 på morgnarna var jag en riktig morgonmänska. Det gick om ungefär två dagar efter att jag bör jobb. Nu är det en plåga att stiga upp klockan 7 och få iväg kidsen till skola och språkbad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s