En lite bättre dag

Det har varit en riktigt bra dag idag. Jultomten har levererat det ena paketet efter det andra till posten, och jag vet att åtminstone ett är till mej! Sen vann jag ju en smörgåstårta! Waltsu fick början på sin tatuering och jag träffade en gammal kompis som möjligen har ett deltidsjobb åt mej nu under julen.

Jag jobbade tidigare för en byggfirma, den firman gick i konkurs och sa upp alla anställda för knappt ett år sedan. Sedan det har jag jobbat vid Fitness Club som LPG-terapeut (jag ska berätta mer om LPG en annan gång). Såhär närmare julen lugnar det alltid ner sej med behandlingar, så jag har tid över att ta ett deltidsjobb. Och hur roligt är det inte att testa på nya saker!

Waltsus tatuering då.. tja, det är ingen liten historia i alla fall. Kim Segervall är urduktig, det blir hur snyggt som helst! Det skall bli roligt att se sen då allt är klart. Det räcker ju tydligen inte med 3 timmar smärta.

img_0859
Pain for Christmas @ Jeppis Tattoo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s