Önskelistan, del 8

Idag vill jag önska för min förenings del. Min förening, mitt Lila fotbollslag, finaste tjejerna, dom bästa tränarna och härligaste talkogänget. Jag kommer inte själv att spela längre, men FC United kommer att alltid att vara laget i mitt hjärta.

I år steg vi till 1:an, sista kvalmatchen var en rysare som heter duga, matchen avgjordes i de absolut sista sekunderna. Nu önskar jag att det ska fortsätta gå bra för laget, att gänget skall hållas skadefritt och att det ska vara stor uppslutning på träningarna.

Division 1 är inte gratis, därför önskar jag också att nejdens företag skall sponsorerna sitt damlag och att all den publik vi hade i slutet av denna säsong skall komma igen då matcherna börjar. Jag kommer definitivt att vara där!

På lördag har ni möjlighet att träffa en del av spelarna om ni kommer till Jakobstad. Dom kommer att sälja lakrits i ursnygga lådor. Håll ögonen öppna om ni går längs gågatan! Jag kan tillägga att lakritsen är den färskaste jag ätit på länge.. Om ni vill rädda mej från magknip har jag några lådor kvar hemma!

En reaktion till “Önskelistan, del 8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s