Hollywoodfru-fredag och önskelistan del 9

Det har varit en skön fredag idag. Det gick inte riktigt som vi hade planerat, men resultatet av det blev helt fantastiskt för min del. En önskan som slog in direkt. Att få en eftermiddag egen tid och lite skämma bort sej själv.

Den yngsta i familjen fick håret klippt idag. Han satt som ett ljus, jag har aldrig varit med om ett smidigare genomfört frissabesök. Annika fick klippa i lugn och ro och Casper var nöjd. Så länge hon inte klipper det för kort är han nöjd. I somras höll det på att bli lite olyckligt då morsan ville ha en kortare frilla.

Då vi kom hem meddelade Waltsu att idag blir det Maxifun. Lyckliga kids. Planen var att jag skulle föra dem till Maxifun och sedan fara och få mina naglar fixade och sen  tillbaka till Maxifun. Tidsoptimister som vi är slutade det med att dom fick släppa av mej vid Cosmetique på vägen. Vilken lycka! Efter att naglarna var fixade fick jag sätta mej ner vid Roberts Coffee och dricka kaffe i lugn och ro – ensam! Sen fick jag gå runt vid H&M och Cubus – ensam! Jag kunde prova kläder i lugn och ro, utan att någon stod och trampade utanför provhytten eller hängde i draperiet. Jag träffade en vän som jag hann prata med en stund utan att någon var hungrig eller behövde gå på WC.

Mina naglar blev så otroligt fina! Cosmetique är ett av mina favoritställen i Jakobstad. Skulle jag på riktigt vara Hollywoodrik och ha obegränsat med tid skulle jag antagligen vara där minst en gång i veckan. Nu blir det ganska sällan, men varje gång jag kommer därifrån känner jag mej lite finare, lite fräschare och mycket gladare.

Lite bilder på det och sen loggar jag ut för ikväll. Ha en skön fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s