Evighetsförkylningen

Jag vill inleda med en varning. Det kommer att förekomma en del gnäll i detta inlägg.

Vi kom hem från Kanarieöarna för ungefär en månad sen. Sen det har jag hostat som en galning, men eftersom svalprovet inte visade något har jag inte fått någon medicin. Jag hämtade Svartskäggets hotmedicin från apoteket och är inne på min andra flaska nu. Te med honung har jag druckit i mängd och massor, värkmedicin har det och också gått en hel del av. Snorat har jag gjort i ungefär en vecka nu. Dessutom har jag en konstant molande huvudvärk och idag kom febern.

Jag sover inte på nätterna, eftersom hostan ALLTID når nya höjder då man lägger sej ner. Och är det inte hostan börjar jag nysa hejdlöst, det rinner ur ögonen och näsan svider av allt snytande.

Vad gör man? Tar det som en kvinna? Orka. Jag vill vara frisk, inte vara den där morsan som däckar kl 16 för att man ju bara e sååå trött. Det är inte jätte enkelt att förklara för kidsen att mamma är lite sjuk. Ännu? Ja, ännu.

Casper och jag hann i alla fall ha lite tumistid innan jag somnade på soffan idag. Vi såg Looney Tunes och Tom&Jerry på Boomerang. Jada och Walter for till Fitness på jumppaträningar. Här kommer en dålig bild.

img_0887

2 reaktioner till “Evighetsförkylningen

  1. En barnkirurg föreläste åt oss och berättade att man inte borde ta hostmedicin eftersom det dämpar hostreflexerna och du hostar antagligen eftersom det är någonting som måste upp, antagligen slem. Det lämnar dit om man använder hostmedicin. Så här har vi iallafall blivit lärda i skolan 🙂 och att det är viktigt att dricka varmt och tex andas in varmt vatten med typ eukalyptus 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s