Lucia och fotboll

Nu har vi lussat. Eller jag har varit chaffis och Jada har lussat. Vi har varit hos mommo, moffa och gammelfammo. Hos gammelfammo hade vi turen att träffa småkusinen Lovis som var ute på samma ärende. Flickorna åt lussebullar och våffelkex tills det nästa kom ut genom öronen.

Stadens lucia hoppade vi över. Det var för kallt. Pojkarna tyckte att lucia inte lät jätte hejsan, så dom for till Tellushallen istället. Vi fick idag reda på att Jaros P-6 inleder träningssäsongen 8.1 – ÄNTLIGEN! Vi lussade två timmar, pojkarna spelade fotboll två timmar. Jag antar att de flesta kan räkna ut resultatet av det? Precis, trötta och vrålhungriga kids. Trötta föräldrar också, för den delen. Alla på något sånär gott humör dock!

En reaktion till “Lucia och fotboll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s