Taking care of the moneymakers

För några veckor sedan bokade jag tid till pedikyr åt Waltsu. Idag var det dags. Kosmetologen, Lina Nygård, är en modiga kvinna. Jag hade nog inte gått nära dedär tårna, och då sitter de ändå på mannen jag är gift med. Här kommer min mans egna bilder, och som ni ser förstår han varför han är där. Salongen han besökte var självklart mitt Happy Place.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s