Dagarna som gick

Det har varit bråda tider hos oss de senaste dagarna. Dagisjulfest på onsdag, skoljulfest på torsdag, en fredag med grejer som skulle fixas till höger och vänster. Idag har det inte varit mycket lugnare. Casper har haft jumppaträningar, Waltsu har haft fotisträningar, Jadas hår skulle fixas och sen skulle mat lagas och ätas också mellan varven. Till lunch/brunch blev det hämtmat från favoritstället Friends&Burgers. Till middag blev det kalops, som moffa och Tarja kom med. Matdelen gick alltså ganska smidigt. Jag skickade moffa på julgransuppdrag, men det finns inte en enda vettig plastjulgran kvar i Jakobstad. Typiskt.

Casper var ledsen över att Tellus stängde och vi måste fara därifrån efter Walters träningar, Jada hade ont i magen. En sån dag, alltså. Nu har ett av kidsen däckat, den andra sitter i sängen och målar i målarböcker.

I morgon är det jumppajulfest, allt borde vara fixat till det. Gissa om det är svårt att hitta svarta shorts åt en 5-åring den här årstiden?

img_0911
Redo för julfest.. jag ännu med vått hår. 

Casper har kommit över Tellus – besvikelsen. Testade ny frisyr åt Jada idag. Jag är riktigt nöjd med resultatet!  Lite rakare skulle delningarna få vara, med det är väl sånt som kommer med tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s