Från sjukstugan

Vår lägenhet borde försättas i karantän för tillfället. Jag höll på att bli frisk där ett tag, vågade mej nästa till gymmet. Pang! Där kom en andra våg av förkylningen. Med feber denna gång och en helt galen rinnsnuva.

Waltsu har den antagligen värsta karaflunssan i mannaminne. Feber, hosta, snuva.. Och det där eviga gnällandet. Gnäll, gnäll, gnäll.. Jag förstår, karlar är inte funtade på samma sätt som kvinnor, dom fixar inte att vara förkylda och sjuka på samma sätt som vi. Men sluta gnäll! Man behöver tydligen inte ens ha på kläderna rätt väg då man e sjuk..

Jada har inte feber längre, men hon är fortfarande förkyld. Och eftersom Casper inte är hemma (även han febrig för tillfället) är det som det brukar vara då. Allt suger. Ingenting är roligt, helst ska man sitta och se sur ut hela tiden och hoppas att nån tycker synd om en. Då kanske man får göra något roligt och glömmer bort att vara sur en stund.

Giv mig styrka.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s