More Moore

Nu har vi berättat för kidsen, så så småningom kommer precis alla att veta att orsaken till att mamma bara sover och inte sitter i köket då Dada lagar mat är att hon ska få en bebis. Och då blir man trött och tycker inte om att se rått kött. Speciellt inte kyckling. Man är inte jätte ivrig på att äta den där maten heller. Den där bebisen kommer att komma då det är sommar och varmt (hoppas hoppas det blir varmt) Casper vill ha en bror, för det har Maxi, jag är inte helt säker på vad Jada vill ha. Hon bara undrar om den där bebisen inte kommer snart.

Dom ska få ett syskon, våra underbara, hopplösa yrväder. Huhu.. vad har vi gett oss in på? Walter tror att nummer 3 kommer att vara den som balanserar upp läget. Det tror ju inte jag. Men det lär vi ju bli varse med tiden. Ni har säkert hört den här:

The oldest one: I made the rules

Middle one: I´m the reason we have rules

The youngest one: The rules don´t apply to me

Nu är jag i alla fall sjukt trött efter att ha gjort ungefär ingenting hela dagen. Casper har lekt med Maxi, Jada har varit på jumppa hela dagen och nu har dom kockskola i köket, min vilda familj. Får se va det blir till middag, det låter i alla fall intressant. Casper vill ha en vattenmelon, en hel.

Min förra graviditet var en plåga från början till slut, så jag hoppas att jag har fått min del av det och kan leva lycklig denna gång. Jag lovar och svär att detta inte kommer att bli en gravidblogg, men en del kommer jag nog skriva. Jag har slutat spy nu, så det behöver ni i alla fall inte läsa om. Efter det här lilla tillägget då.

cropped-img_056811.jpg

4 reaktioner till “More Moore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s