De två bästa dagarna år 2016

Vår familj har två tydliga höjdpunkter under 2016. Den första, den bästa sedan den dag Casper föddes, var den dag Jada kom hem. Jag har inte många bilder från den dagen, eftersom det inte fanns tid att fota. Det var sent på kvällen och vi ville bara vara tillsammans. Walter hade två veckor tidigare åkt iväg till Guyana för landslagsspel och på väg hem skulle han hämta Jada från Trinidad.

Det var inte helt odramatiskt. Det är det sällan då det gäller barn som skall resa från en förälder till en annan. Vi hade våra funderingar, vi tog inte ut något i förskott. Jag satt som på nålar och väntade på beskedet att NU, nu sitter dom på planet. Lite dramatik blev det nog, men betydligt mindre än vi trodde.

Sen var det bara att vänta. Dom flög via London med ganska lång väntetid, sen Helsingfors – Kokkola. Vi väntade och väntade, kändes det som. Det kändes som om planet aldrig kom.

img_4666

Dagarna efter handlade mest om att lära känna varandra. Kidsen lekte och Jada fick stifta sin första bekantskap med snö och vinterkläder. Det har bara rullat på från det. Allt går lite smidigare hela tiden.

 

Den andra underbar dagen var dagen vi gifte oss.Från den dagen finns desto fler bilder..  Ända till några dagar innan trodde vi att Walters bästa vän inte skulle kunna komma till bröllopet, men det ordnades i grevens tid. Walters två systrar kom från London med sina familjer, min närmaste familj och många av våra vänner var där.

img_0030

Jag sov över hos en av mina brudtärnor natten till dagen D. På morgonen kom de två andra dit, vi åt frukost och fick hår och makeup fixade. Det bästa med allt den förmiddagen var att vi inte behövde åka iväg någonstans, allt blev fixat hemma hos Annika.

Johanna kom och gjorde oss alla fina i håret, Heidi kom och sminkade oss. Två otroligt professionella tjejer som verkligen är mästare på sina respektive områden! Stort tack till er båda! Jag trodde aldrig att jag kunde vara så fin som jag var den dagen.

Sen bar det av till kyrkan. Annikas syster Camilla var chaufför, hon gjorde också ett imponerande jobb som psykolog då jag höll på att svimma av nervositet. Det är en otrolig tur att vigseln filmades av Ida-Marie, eftersom jag inte hade speciellt många minnen från just den delen av dagen.

Sen blev det fest på villan med fantastisk mat som gjordes av Mässkärs kock. Tjejer från FC United hjälpte till med serveringen och gjorde ett jätte bra jobb. Det kändes som allt funkade, fast jag senare fick höra att några speedbumps hade det nog stötts på.

img_0292

img_0117

Tusen tack till alla som gjorde vår dag underbar! Tack för all hjälp vi fick med att ställa allt i ordning! Bättre än såhär blir det inte.

En reaktion till “De två bästa dagarna år 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s