Nina, 30+

Då jag var yngre, eller vi kan säga under 30, började jag ofta med saker för att sen ge upp efter en tid. Inga stora viktiga saker gav jag upp, men sånt jag kände att ähh, det här tar bara tid jag inte har (och det var inte värt att skapa tid för heller). Jag kommer inte att ta upp mer än några saker nu, för det skulle bli det längsta blogginlägget i mannaminne. Jag ska bara berätta om några saker som gäller mej.

Nummer 1. Jag fuskade otrooooligt mycket med att tvätta ansiktet med produkter menade för det. Tvätta bort smink? I don´t think so.. Tro mej, jag har haft produkter. Jag körde med Mary Kay ganska länge, fast det blev mest i skåpet. Nu, efter att jag fyllde 30 har jag skärpt mej. Nu använder jag produkterna jag har. Jag har dock bytt från Mary Kay till Dermosil. Mest för att det är mycket billigare och för att jag gillar Dermosils produkter. De är otroligt prisvärda. Det här paketet fick jag av mamma i julklapp.

img_0950

Nummer 2. Jag har börjat lägga mer fokus på är mitt hår. Det är nog för att en av mina bästa vänner är frisör och hon är så otroligt duktig. Hon har dessutom fått mej att inse att man KAN föna håret mer än en gång i året. Man KAN platta håret själv och man KAN få det att hållas rent längre med rätt produkter. Dessutom färgar hon med färger som inte luktar illa, det ser naturligt ut och man får inte en skarp rand då det växer ut. Det här var för ungefär en månad sedan, nyfärgad och 10 cm kortare. Håret, alltså.

img_0822

Nummer 3. Något jag blivit bättre på det senaste året, är att gå på olika behandlingar. Det är mest tack vare Walter, som tycker att jag borde unna mej mer av den sorten. Jag har alltid förr tyckt att det är onödigt att lägga pengar på kosmetologbesök, men nu skulle jag inte kunna leva utan dem. Detsamma gäller besök hos massör och naprapat. Och visst, det får mej att må mycket bättre. Så tack för det Waltsu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s