Prylar jag inte skulle vilja vara utan

Jag har inte jätte många grejer jag känner att jag inte skulle kunna lämna ifrån mej utan att tänka speciellt länge. Men några grejer har jag som jag helt enkelt inte vill vara utan. För det första, min telefon. Eller en telefon. Det spelar inte så stor roll hurdan telefon jag har, det är mer Walter som tycker att sånt spelar roll. Då min iPhone 5 gav upp tänkte jag köpa en 4S, men det gick inte Walter med på, så det blev en 6S. Jag är jätte nöjd med den, men med tanke på vad den kostade hoppas jag verkligen att den håller länge.

För några år sedan köpte jag en klocka för en del av min skatteåterbäring. Det är den första dyrare klocka jag äger och jag älskar den! Rör inte min skatteklocka!

Sen har jag några saker jag har fått av Walter. Min nya Macbook och mina Beats. Det här är saker jag ALDRIG skulle ha köpt åt mej själv men är evigt tacksam för att min man har gett mej. Beatsen är med bluetooth och Macbooken, den e ju bara för underbar. Det är som att komma in i en ny värld då man får skriva på en dator som inte kräver laddning efter 15  minuter eller låser sej så fort man har mer än ett program öppet.  Och ja, jag vet. Jag är bortskämd.

I dag skall Walter utsätta sej själv för mera smärta i tatueringsstolen. Jada och jag skall kolla in utbudet på rean. Jag borde kanske börja kika på lite gravidkläder.. jeansen börjar vara tighta. Men går det som det brukar kommer vi hem enbart med kläder åt kidsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s