Ett dygn som tog allt

Det där dygnet Mixu och jag var borta hemifrån tog alla mina krafter, känns det som. Värt det? Absolut! Jag är så otroligt trött och precis som för den här tjejen har illamåendet kommit tillbaka. Inte lika kraftigt som tidigare, men jag tror jag får återgå till att äta på nätterna. Det om det.

Nu är Casper äntligen hemma igen, lägenheten är städad, julen är bortplockad och det känns helt tillåtet att lägga sej i soffan under en filt. Kidsen har intagit fredagkvällposition och Walter är ute på matuppdrag. Trevlig fredagkväll!

img_1004

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s