Äntligen fotboll!

Den har börjat, den viktigaste av alla försäsonger, Jaro P-6. Äntligen! Casper var vaken kl 12 inatt och undrade om vi inte kan fara till Tellushallen nu? Eller åtminstone se en match. Han somnade där runt 1. Klockan 8 var det väckning. Det tycks ju vara allmänt känt att i hem med småbarn sover man inte på morgnarna. Sori nu bara, men hos oss stiger vi inte upp före 10 på en söndag. Nu är det då annorlunda. Träningar klockan 9 på söndag.. suck.. Men det är definitivt värt det! Lyckligare kille får man leta efter!

img_1026

Då vi kom hem fixade Walter ihop frukost nummer två. Eller mer brunch blev det nog. Jag bidrog med att skiva gurka. Presentation av maten och dukning är inte vår starka sida. Ingen bryr sej ändå. Efteråt var alla nöjda och trötta.

img_1022

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s