En skapande paus

Vi har haft en lång vecka, eller långa fyra dagar. Fredag i morgon, obeskrivligt skön känsla varje torsdag kväll. Den här veckan har egentligen varit som veckor annars är, förutom att det är den första veckan detta år Jaro har kört på för fullt från måndag morgon. Vi har försökt få dagis, skola, jumppa, fotboll och ”jag vill vara i Tellus” att funka med en bil. Det har väl gått sådär.

Idag har Jaro i alla fall haft ledig dag. Min man har ryggvärk från hell och jag har ont i båda skinkorna. Simhallen, tänkte vi. Men nej, det fick vi sen glömma. Walter fick förbud och jag känner att min torra hud i kombination med uppkastningar och envis förkylning inte är det allra bästa. Maxifun blev det istället och kidsen var precis lika nöjda med det.

Casper och jag hann med en eftermiddag tillsammans. Vi åt glass, köpte Jaro t-skjorta och tittade på bilar. Nu är den där Jaro t-skjortan på hela tiden och grabben har lovat köpa ny bil åt mej. En sån där det finns bänkar i bakluckan.

img_1031

Nu väntar vi på att börja få gå på matcher igen. Casper väntar mest på sina egna matcher, helst en turnering, för då får man spela många matcher på samma dag.

Jada skall skrinna med skolan i morgon. Hur packar ni för det? Böcker och allt i samma väska eller två väskor? Dom ska gå till ishallen, och då kan hon ju lämna allt utom skridskorna i skolan. Men sen ska hon ju gå till eftis. Hur mycket orkar en 7-åring bära?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s