Den stora tröttheten och lite gnäll

Ni som mådde eller mår så ootrooligt bra som gravida, ni som bara ääälskade att gå på gym, springa och baka kladdkakor och bjuda på middagar ända tills dagen ungen föddes, ta inte det här personligt, men er tycker jag inte jätte mycket om just nu. Visst, jätte kiva för er. Men att det ska slängas i ansiktet på mej var och varannan dag då man själv mår värre än man förtjänar är inte kiva. Jag blir ju så avundsjuk!! Då har jag det enkelt om vi jämför (för det är ju det vi ofta sysslar med) med tillexempel Linn.

Jag är så trött, såå trött. Ryggen värker, ena skinkan värker och det strålar ner i benet. Okej, jag tog kanske i lite väl ordentligt från morgonen idag och dagen blev väl kanske lite för lång med tanke på min för tillfället ganska bräckliga fysik. Men kom igen nu. Från 7.30 till 14 SKA man orka. Då det dessutom inkluderar en timmes lunch ska det inte få vara ett problem. På jobbet drack jag mest kaffe och pratade. Ingen jätte tung dag, alltså. Det var fem före att jag fick stanna och lämna frukosten vid vägkanten då vi fört kidsen till skola och språkbad, men det klarade jag mej i alla fall undan. Idag.

Då jag kom hem på eftermiddagen somnade jag direkt. Vaknade med huvudvärk och lite annan värk, slängde in värkmedicin och vaknade senare minus huvudvärken. Nu är jag trött igen och försöker samla krafter för att få håret tvättat.

Men det är ju i alla fall fredag. Det är helg. Casper är hos sin pappa, Jada spelar angry birds på iPaden och Walter lagar mat. Jag har fått gnälla av mej lite, så nu känns det pikulite bättre.

4 reaktioner till “Den stora tröttheten och lite gnäll

  1. Ja usch jag hade illamående i 7 månader och var jättetrött just i början, somnade nästan i skolbänken. 🙂 Inte kunde jag baka å flänga på heller som alla andra gravida tycktes kunna! Tänkte bara meddela att alla inte har en superduper graviditet, kanske tröstar lite iaf. 🙂

    Gilla

  2. Hatar det med.. Tycker inte det är kul alls, och det tyckte jag inte med Elmer heller. En klen tröst var det sen när sparkarna kom men jag är så trött på att vara trött och allmänt low på alla punkter! Spelar ingen roll när folk säger ”men det är ju så värt det, tänk nu vad du får för mödan”, för duu-uh, det vet jag väl!? 😁 Jaja, nu har jag bittrat av mig lite också.. När är du beräknad förresten? Sådär av nyfikenhet. 😊 Kämpa på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s