4 timmar hår

Idag har vi har tvättat, tvättat igen och igen för att få bort all skit som ”vanligt” schampo och produkter med mycket extra tillsatsämnen lämnat efter sej ur Jadas hår. Vi har haft i hårmask och leave in balsam blandat med det där gula i en av burkarna. Det tog tid, men vi behöver inte gå igenom denna procedur mer än några gånger i månaden. Och att man dessutom har möjligheten att låna salongen av världens bästa Annika är ju en ren lottovinst i detta läge!

img_1062

Såhär såg det ut innan vi började..

Vi tvättade och lag i hårmask i 20 minuter.. Lockarna blev finare än de någonsin varit tidigare. Håret kändes friskare och fick en glans som jag inte tidigare upplevt. Tänk vilken skillnad rätt produkter kan göra! Och bra instruktioner, det får vi tacka damen i Stockholm för!

Fönade det så rakt det gick så att det blev lättare att fläta..

img_1057

Och flätade. Min bästa prestation hittills, vågar jag säga. Men det är ju så mycket enklare då håret är rent, mjukt och lätt att dela. En hel del övning krävs dock ännu.

Nu känner jag att jag är värd att inta soffläge och vänta på att Waltsu fixar kvällsmat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s