Då det klarnar lite

Vi har såna där dagar vi går och väntar på här hos oss. Eller ja, jag väntar. Jag vill veta scheman och aktiviteter länge på förhand så att jag ska kunna lägga upp någon typ av plan. Planera föra – hämta, fundera på om vi kan åka iväg hemifrån en dag, planera mina jobbtider och sånt. I slutet på månaden väntar jag på Jaros träningsschema för inkommande månad. Den här tiden på året väntar jag på deras spelschema. Vanligtvis. Nu har det varit så mycket annat att fundera på att jag knappt kommit ihåg att det kommer att komma en division 1 i år också. Gissa min lycka då jag idag fick klicka in mej på ett färskt matchprogram för sommaren 2017!

Om ni vill veta när Jaro spelar sina matcher i sommar kan ni klicka här.

Till Åboborna: I september kommer vi helt säkert till Åbo. Den 22:a, för att vara exakt. Skriv in datumet i kalendrarna, vi vill ha sällskap på matchen! Detta gäller alltså familjen (moster) som inte kommer att ha något annat val än att heja på Jaro, ni som är från Jakobstad och studerar i Åbo, det gäller er också!

Vi kommer kanske i maj också, men det får ni information om senare.

Det som också kan konstateras är, att då det börjar bli babydags hos oss har Jaro massor med matcher. Jag är mest orolig för den där Grankullamatchen.. Om jag minns rätt åkte dom iväg dagen före match i fjol. Beräknat datum är där kring 20:e, men har den här ungen lika bråttom som Casper ligger 9:e ganska nära till hands. Det är långt från Grankulla till Jakobstad om något börjar hända.

Sö 9.7. GrIFK – FF Jaro 18:30

Sö 15.7. FC Honka – FF Jaro 17:00

Ons 19.7. FF Jaro – KPV 18:30

Lö 22.7. FF Jaro – TPS 17:00

Lö 29.7. FC Haka – FF Jaro 17:00

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s