Barnvagnar – en djungel

Vi har funderat en del på hurdan vagn vi vill ha. Kraven är att den ska vara smidig, men rymlig. Den ska rymmas i vårt minimala vindfång utan att man måste flytta denvaoje gång man ska ut och in och den skall bli liten då man fäller ihop den.

Åt Casper hade jag en Emmaljunga. Aldrig mer. Det var något av det bökigaste jag någonsin lastat i och ur en bil. Dessutom var den enorm då den bara stod där. Den var bra att promenera med, men det var ungefär det enda positiva med den.

Nu har vi funderat på en Bugaboo. Dom är ju skitdyra, men verkar också vara väldigt värdefulla som begagnade. Och eftersom vi inte ska ha fler barn efter det här känns det helt ok att betala lite mer för en vagn om man får nästan hela summan tillbaka då man säljer den. Jag har gått och förälskat mej i Buffalon, Dieseledition.

2067
Bilden lånad

Har ni bra förslag på smidiga barnvagnar? Bra kvalitet, ordentligt med tid på garantin och så ska den ju självklart vara snygg. Jag har aldrig varit speciellt insatt i det här med barnvagnar, jag är inte direkt intresserad. Men det är något man behöver ha.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s