En lördag

Lördagar är bäst. Jag sov tills jag vaknade av mej själv, åt frukost i lugn och ro och räknade timmar med Jada. Kalaset skulle börja 16, det kändes som om en evighet klockan 10.

Vi gick och såg FC United slå PeFF 4-0. Det kunde lika bra varit 15-0. Börjar tjejerna hitta målet blir de ett lag att räkna med på allvar i division 1 i år! PeFF kommer att ha en tuff säsong i division 2. Vi missade första halvleken på grund av mitt gravida minne, men efter att ha sett andra halvleken kan jag bara konstatera att Johanna ”Ugglo” Eklund är en kvinna som vet när det lönar sej att vara framför målet. Keep it up! Jag insåg hur mycket jag saknar att vara en del av laget. Fast jag fortfarande nog är en del av laget, men inte alls så att man träffar alla de underbara tjejerna 4-5 gånger i veckan. Nästa vecka kommer jag och spanar in en träning eller två!

Jag hann jobba i receptionen vid Fitness en timme innan det var dags för följande match. Jaro inledde tävlingssäsongen med en cupmatch mot Musa från Björneborg. Walters rygg börjar vara i skick och han spelade sin första match för den här säsongen.

Matchen slutade 2-0 efter två sena mål av supersub Joakim Häggblom. Det är roligt att de lokala spelarna får kliva fram då det gäller! Roligt också att vi har en otroligt duktig domare från Jakobstad i Daniel Enkvist!

img_1084

Mitt i matchen förde jag Jada till Maxifun och Hannas kalas. Discotema. Det var en stor succé, kunde jag konstatera då jag hämtade henne två timmar senare. Sjukt sockerhög var hon, ganska gnällig då vi kom hem, men lycklig. Hon har redan meddelat att då hon fyller år vill hon ha sitt kalas vid Maxifun.

img_1087

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s