D-vitaminladdning

Det underbara vädret lockade oss och antagligen omkring 1000 andra till Mässkär idag. Med oss hade vi en av Walters lagkompisar, vars namn jag inte ens tänker försöka mej på att stava, utan gör som alla andra och kallar honom Haris. Vi gick ungefär halvvägs över isen med pulkorna och liftade med snöskotertaxin den sista biten. Lite väl skumpigt blev det för mej och lillen i magen, men det gick. Vi kan säga att det är tur att jag har suttit på en snöskoter förr.

img_1183

Framme vid Mässkär åt vi korv och drack trip. Vi träffade nästan alla vi känner och njöt av solen. Sen skulle vi bara gå ner till stranden fram och tillbaka. Där fanns en pulkabacke. En brant sådan. Kidsen åkte pulka i nästan en timme och ville absolut inte gå därifrån. Dom äldre barnen (Waltsu och Haris) åkte också pulka och hade inte heller någon större lust att styra hemåt.

img_1184img_1186img_1189

img_1191

Då vi äntligen beslöt att nu är det dags att runda av ville kidsen ha våfflor. Så dom åt våfflor och vi beställde taxi tillbaka till fastlandet. Vi fick åka med fyrhjulingen tillbaka. Oh the joy!

img_1196img_1194img_1201

Då vi kom hem var jag lagom mör och skulle bara vila en liten stund. Där förlorade jag antagligen min nattsömn. Men det är dagar som den här jag mer än gärna förlorar nattsömnen för. Underbart väder, glada barn och en behövlig d-vitaminladdning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s