Hjälp mej

Jag har den värsta nackspärren i mannaminne. Det började igår, och jag tänkte att nåja, en dag går, det känns bättre i morgon. Det gör det inte. Om det ens är möjligt är det ännu värre idag. Det vinglar i huvudet av smärta och blodtrycket åker upp och ner. Värkmedicin hjälper inte, värmedyna hjälper en liten stund men utöver det har jag inga knep att ta till. Om du sitter på någon mirakelkur mot nackspärr, berätta! Jag är redo att testa allt!

IMG_1212

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s