Dinner is served!

Igår var det Casper och Jada som fixade maten. Efter att ha fått ur sej det mesta av energin vid Maxifun. Det är lite så det funkar med våra barn. Trötta ut dem först, sen kan dom fokusera på något som kräver instruktioner. Nåja, köttbullar och potatismos fick vi. Supergott! Lite tips från coachen fick dom mellan varven, men jag är helt säker på att dom på tumanhand skulle kunna få ihop åtminstone köttbullarna.

IMG_1213

Små händer gör små köttbullar, men typen som gjorde de små köttbullarna var otroligt nöjd! Han var också väldigt stolt över att ha mosat potatis.

IMG_1215

Två stolta serverar middag. Ifall ni följer Walter (wallysuperman) på Instagram kunde ni igår bevittna hur det ser ut då två yrbollar dukar ett bord. Det var en festlig syn, kan jag tala om för er! Sen, då jag har kommit fram till hur jag skall göra för att få in videon hit kommer ni att få se mer av hur det egentligen går till hemma hos oss då något skall göras med ordning.

IMG_1216

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s