Fotbollsskor, en viktig sak

Casper och Walter har en stor sak gemensamt. Fotboll. Och framför allt fotbollsskor. Messiskor, för att vara riktigt noggrann. Det finns ingenting bättre än då paketet kommer och man får pröva de nya skorna för första gången.

Ny säsong betyder nya skor, en vanlig tråkig tisdag i mars kom paketet. Tidigare idag funderade vi när skorna riktigt kommer, och så fort vi kom innanför dörren svängde budbilen in på gården. Gissa lyckan! Och då är Casper inte ens hemma. Det betyder att jag kommer att få se den stora lyckan en gång till! Vi hade tänkt ge dem till honom i maj, till födelsedagspresent, men jag är den sämsta någonsin att hålla trevliga saker hemliga.

IMG_1220

Att grabbarna dessutom har fått initialer på skorna är ju bara ett stort plus! Om ni kikar riktigt noga på Walters skor ser ni första bokstaven i kommande babyn namn. Mer om det en annan gång, dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s