Kort och gott

Idag har vi varit på rådgivningsbesök nummer 3. Jag har känt mej tröttare än vanligt de senaste veckorna, och med tanke på hur det ligger till med blodtryck, hb och storleken på magen är det inte så konstigt. Den lilla killen där inne (JA, det är en pojke!) breder ut sej så mycket det bara går och trycker redan mot både lungor och revben. Fortsätter han i samma takt blir den här graviditeten ingen jätte lång historia. Det blir helt enkelt för trångt. Hjärtljuden hörde vi fram och tillbaka mellan sparkarna, med andra ord är den här killen precis lika aktiv som hans storebror var, och fortfarande är. Ingen chans att få höra hjärtljud någon längre stund med honom heller. Men vi behöver i alla fall inte fundera på om allt är okej.

Jag tycker inte att det är jätte intressant att läsa om andras graviditeter, så jag håller det ganska kort. Men en liten uppdatering fick ni i alla fall!

Casper har, måndagen till ära ,varit på träning med Jaros representationslag. Ingen dålig uppgradering från gårdagens träning med P-6, om ni frågar mej. Dessutom fick han inviga sina nya skor, som nog är närmare två storlekar för stora ännu. Men med extra sula och tillräckligt med vilja gick det bra.

IMG_1232

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s