200+ personer kan inte ha fel

I måndags svämmade min facebooksida över av gratulationer. Det händer en gång i året, på min födelsedag. Jag blir lika förvånad varje år, över hur många som tar sej tid att slänga in ett ”grattis” åt mej. Det värmer ett nu 34-årigt hjärta! Tusen tack! Skulle det inte vara för alla runt omkring mej hade jag säkert glömt bort min egen födelsedag.. Min man är en sån som vill fira. Jag- not so much.

Walter har varit borta på landslagsuppdrag på min födelsedag de två senaste åren. I år var alltså första gången han var hemma, så han ville naturligtvis att vi åtminstone skulle gå ut och äta gott. Så det gjorde vi. Steakhouse Ludwig blev det. Jag har inte ätit där sen det hette Maria Malm, och jag blev minst sagt positivt överraskad! Vilken mat alltså! Både förrätt och huvudrätt blev det. Jätteräkor till förrätt och rödspetta till huvudrätt. Jag vet, jag vet man ska inte äta vissa saker då man är gravid, men Waltsu är allergisk mot allt som går under termen seafood , så det äter vi aldrig hemma. Och det var så himla gott! Här får ni en suddig mörk bild av min förrätt. Huvudrätten hann vi aldrig få bilder av.

IMG_1253

Födelsedagspresent har jag fått också. Mamma och jag var i Vasa för några veckor sedan och då fick jag själv välja. Det blev en klocka. Lite mindre än den jag har och betydligt mer blingig. Den är så fin! Tusen tack mamma! Tack också för att du barnvaktade så att vi fick äta gott i måndags! Stort tack också till moster för presentkortet! Det kommer att användas väldigt snart.

IMG_1258

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s