En födelsedagsfest som heter duga

Jag har blivit kidnappad av mina vänner en gång i mitt liv. Då var det dags för möhippa. En av de roligaste dagarna jag varit med om. Jag tänkte aldrig på att det kunde hända igen. Men så gjorde det det. I lördags. Min man, mina vänner och min familj gick verkligen all in med att fira min födelsedag i år. Annika fick mej hemifrån, enkelt var det dessutom. Hon lovade mej hårfärgning och middag. Nåja, jag fick håret färgat och klippt.

IMG_1261

Vi funderade på var vi skulle äta då Mixu dök upp med ballonger. Jag blev så förvånad att jag knappt visste vad jag skulle göra. Jag fick bindel för ögonen och sen körde vi runt i vad som kändes som en evighet. Slutdestinationen var vår sommarstuga. Där väntade vänner och familj med både mat, kaka, blommor, presenter och härlig stämning.

Denna underbara samling människor. Så många nationaliteter, så många olika åldrar och alla bara fungerar tillsammans. Tusen tack för den underbara festen! Vem hade kunnat tro att 34 är värt ett sånt firande?

IMG_1263IMG_1264

Casper och Jada åt glass. Massor med glass. Jag tror Casper vann med hela 5 glasspinnar. Det märktes, kan jag tala om för er. Han fick en sällan skådad sockerfylla och rände runt som en galning.

IMG_1270

IMG_1268

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s