Då det blir vår

Det är vår – ÄNTLIGEN! Termometern i solen visar 11° och klockan är 9.20. Jag sitter i ett soligt kök och dricker min andra kopp kaffe för dagen och kan konstatera att vi har väldigt, väldigt skitiga fönster. Jag skulle antagligen inte kunna bry mej mindre i fönstren just nu. Men jag hoppas någon annan gör det..

IMG_1280

Det är som vanligt då solen skiner på morgonen. Kidsen tror att det är sommar och är helt övertygade om att man klarar sej utan yttrebyxor och med tunna vantar. Eller åtminstone Casper. Han fryser aldrig. Jada är bättre på att klä på sej. För det mesta. Idag gick det inte som på Strömö. Båda kom sej i alla fall ut genom dörren med något sånär vettiga kläder för årstiden. Casper yttrade sin standardfras ”mamma, de e jätte fint väder idag” och vi åkte iväg till skola och dagis.

IMG_1279

En annan sak som hör till våren är cyklar. Våra barn älskar att cykla. Dom kan cykla runt runt på gården hur länge som helst och det verkar aldrig bli tråkigt. Något som följer med det här med cyklar och barn är ju att man får vara beredd på att de växer och behöver nya cyklar. Vi köpte cyklar i fjol. Begagnade, två riktigt fina cyklar som vi hittade via en loppissida på Facebook. Casper är så otroligt stolt över sin racercykel och som tur kommer den att funka ännu i år. Jada har växt ur sin. Nu funderar jag på vilken typ av cykel vi ska skaffa åt henne. Jag tänker en Jopo. Alla har ju Jopon, det kan väl inte slå fel. Eller? Ifall någon har en extra i något förråd nånstans får ni gärna höra av er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s