Packa kappsäck

I morgon åker vi söderut. Inte tillräckligt långt för att det ska vara varmt, men tillräckligt långt för att det ska vara semester. Jag vet inte hur det är med er, men jag behöver komma bort hemifrån för att kunna slappna av ordentligt. Vårt första stopp kommer att vara Åbo. Finlands vackraste stad, staden där jag är född och som jag tänker på som min hemstad, fast jag inte bott där på länge. Tyvärr spenderar vi bara en natt där den här gången.

På torsdag morgon tar vi båten över till Stockholm och forsätter därifrån till Uppsala. Det skall bli skönt med lite påskledigt. Det värsta med semester är att packa. Jag är sämst på det. Barnens väskor är lätta att packa. För det första är det dom som har kläder i överflöd. För det andra tycker dom om alla kläder dom har, det spelar liksom ingen roll vad man packar. Så länge Jaroskjortan är med. Och Messiskjortan, naturligtvis.

IMG_1307

Sen är det våra grejer.. Vi har inte mycket, så det finns inte mycket att välja från. För mej är packandet en större mardröm än vanligt den här gången. Jag har noll kläder som ser bra ut på mej just nu. Jag har några plagg för min gravida kropp, men det finns inte så att skulle räcka i en vecka. Hemma går jag mest omkring i Walters kläder eller pyjamasbyxor och ser allmänt ovårdad ut. Det vill man ju inte göra någon annanstans än i sitt eget hem. Det här har vi i alla fall tänkt klara oss på i en vecka.

IMG_1314

Semesterfrillan är i alla fall fixad för en av resenärerna. Nästan. Lite att reda ut där i nacken ännu..

IMG_1304

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s