På båten

Nu är vi på väg över till Sverige. Kidsen, som hade sådan resfeber att de inte kunde äta frukost, har nu ätit både plättar, köttbullar, bröd och frukt. För tillfället sitter jag och försöker hålla koll på mina barn i den värsta delen av båten. Lekrummet. Fast jag själv har barn är jag inget stort fan av andras barn. Inte är jag speciellt förtjust i deras föräldrar heller. Särskilt inte dom som för en massa oljud, knuffas och kastar grejer omkring sej. Det gäller både föräldrarna och barnen. Det är otroligt hur folk verkar förlora allt folkvett så fort det handlar om att stå i kö, leka i ett allmänt utrymme eller bara vistas bland andra människor. Nu är ju inte mina barn några änglar, men de förstår i alla fall att avlägsna sej om någon beter sej illa.

IMG_1325

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s