Kort sammanfattning

Efter en fruktansvärt lång gårdag är vi nu hemma igen. Vi har sovit i egna sängar, kidsen jublade över makaronilåda och har lekt på gården med Maxi och Antonio. Lyckan över att grannarna är hemma igen kräver ett eget inlägg!

Det var skönt att vara borta hemifrån, men minst lika skönt att komma hem igen. Det är väl så det ska vara. Fast tvättmaskinen gått sen jag vaknade och uppackande hör till det jag avskyr mest känns det ändå skönt.

Vi hade en underbar påsk hos kusin Hanna och hennes familj. Kidsen har lekt, lekt och lekt lite mer. Casper har äntligen fått besöka Leos Lekland och vi har lagat mat en gång under dagarna vi var borta hemifrån.

Nu ska vi i alla fall bara vara hemma och vänta på sommaren. Vänta på att vi kan börja vara på villan, hoppa på studsmattan och framför allt, vänta på lillebror.

IMG_1350IMG_1348IMG_1336IMG_1327

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s