En stor dag

Det har varit en stor dag idag. En viktig dag. Det där brevet vi väntat på i vad som känns som en evighet kom äntligen! Egentligen var det inte fråga om en evighet, mer en månad, men ni vet hur det är då man väntar.

img_1396.jpg

Den här onsdagen, en vacker dag i maj 2017 blev jag officiellt tvåbarnsmamma. Adoptionen är klar, Jada är finsk medborgare och hade vi vetat om att det där brevet skulle komma idag hade det varit fest ikväll. Efter att ha lämnat in dokument och brev till olika instanser om allt annat var den här processen otroligt smidig. Vi behövde egentligen inte göra mycket, bara vara oss själva och skriva under färdigt ifyllda papper. Härmed avslutar vi vårt papperskrig med de finska myndigheterna och njuter av tillvaron. Ett stort grattis till Finland för att ha fått en underbar tjej som medborgare idag!

En reaktion till “En stor dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s