A hurt man

Jada går på eftis. Jag ska börja med att säga att jag är så otroligt tacksam för de underbara eftisledarna! Eftis har gjort underverk för Jada. Det är där hon har hittat de flesta av sina kompisar, hennes svenska har fått en otrolig boost och självförtroendet har blivit mycket bättre. Eftis är dessutom något av det roligaste som finns, för där får man göra en massa roliga saker. Man får pyssla med en massa olika saker, leka med kompisar, fara på utflykter, baka, osv. Ja, ni hör ju själva, vem skulle inte vilja vara på eftis? Idag har det bakats muffins till nästa veckas vårfest. Åtminstone tror jag det. Man kan aldrig vara helt säker på att alla detaljer i förklaringarna är spot on.

Vårfest nästa vecka, alltså. Barnen har själva skrivit namn på inbjudningskorten. Walter är sårad för tillfället, ni kan säkert se varför. Det är inget stort stavfel, men han har gnällt om det precis hela kvällen. Och han lär inte sluta innan han får lite sympati från någon.

IMG_1398

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s