Ge mej huskurer!

Av olika orsaker har det varit lite paus här på bloggen. Nu tänkte jag i alla fall ge er en kort uppdatering, och på samma gång fråga om lite råd. Rådgivningsbesök idag och resultat från förra veckans blodprov. I morgon blir det nya blodprov, en hel massa av dem. Det var något med syrorna som hade stigit så nu blir det hela blodbilden plus något till. Hb har sjunkit ännu mer ock ligger nu på ca 100. Blodtrycket börjar ligga på en något sånär normal nivå, men är fortfarande lågt.

Babyn har svängt sej och ligger nu med huvudet neråt, det tackar vi för! Mer space har han självklart inte fått, och jag känner mej om möjligt ännu mer som en mänsklig slagpåse.

Det jag egentligen kan påverka just nu är all den vätska jag samlar på mej. Det är helt otroligt hur svullna mina ben och fötter är och fingrarna känns som knackkorvar. Nu behöver jag alla era huskurer för att få bort vätskan, eller åtminstone minska den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s