Gravidbloggen, fast det inte skulle bli så

Nu har det tagits blodprov, kurva, kollats med ultraljud och skrivits ut medicin. Det blev en lång morgon, I tell you. Om två veckor ska samma procedur genomföras igen. Det är någon syra som är för hög, men fråga mej inte närmare om vad det innebär. Det jag vet är att det gör så att min redan tidigare ganska känsliga hud kliar något fruktansvärt. Sen kan det tydligen också göra så att lillkillen växer sämre. Det vill man ju inte. Jag håller nu tummarna för att medicinen jag fick hjälper.

Något lite roligare hände ändå idag också. Jag fick ett mejl med information om att ett paket från Reima Test Patrol är på väg till oss! Jag anmälde båda kidsen, så det skall bli intressant att se vem som blivit vald, jag hoppas ju på båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s