Bryter tystnaden

Det har varit väldigt tyst här en längre tid. Det händer mycket just nu, men jag är ändå den typ av person som inte känner mej bekväm med att berätta allt i bloggen, därav tystnaden. Livet i allmänhet rullar på som det brukar, förutom att jag blivit beordrad till att ta det (om möjligt) ännu lugnare än jag hittills har gjort. Noll-tempot borde jag orka med fram till midsommar, men sen får jag leva som vanligt igen.

Och nog ska det ju erkännas att inte ligger jag bara på soffan. För det första ligger det inte i min natur och för det andra är det så fruktansvärt obekvämt. Jag har en brännande känsla under revbenen på höger sida och har haft det i ca två månader nu Det säger ju en del om hur trångt den lilla där inne börjar ha det.

Jaros viktigaste lag, Jaro Grön P6, har inlett matchspelet för denna säsong. I lördags hade de turnering och spelade sammanlagt tre matcher. En vinst, en oavgjord och en förlust blev det för dem. På onsdag kör Nordeacup igång och säsongen drar igång på allvar.

Sommarlovet närmar sej med stormsteg och jag tror inte att jag någonsin väntat på ett sommarlov så mycket som nu. Det skall bli så skönt att bara få ta det lugnt på dagarna. Hela familjen börjar vara i behov av det, känner jag. 4 dagar kvar. Sen chillar vi.

IMG_1526

Det här har jag sysslat med OFTA de senaste veckorna..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s