Jag är bara gravid nu

Jag lovade i ett tidigt skede att detta inte skulle bli en gravidblogg. Men nu är jag bara gravid. Det enda jag gör på dagarna är att vara gravid. Det känns som om allt jag gör cirkulerar kring det. jag försöker få i mej mat, för att jag är gravid. jag tvingar mej själv att vila, för att jag är gravid. Jag planerar framåt mer än vanligt (jag är också vanligtvis ett kontrollfreak då det kommer till scheman och veckoplanering), för att jag är gravid. Så nu blir det alltså mycket sånt här.

Det känns som om jag jämt och ständigt blir överraskad och bortrövad av mina vänner nuförtiden. Först var det möhippan, sen min födelsedag och nu senast, babyshower. 3 gånger inom ett år. Det måste vara någon typ av rekord! Men vilka underbara vänner, alltså! Jag blev dessutom så ställd i fredags då det var babyshower-dags att jag helt glömde bort att fota! Den sköna, lugna kvällen tillsammans med mina vänner var dessutom något jag verkligen behövde.

Jag hade inte ens själv insett att jag behövde få sitta ner med vuxna människor och bara diskutera. Det blev mest fotbollssnack, som det oftast blir då man samlar ihop ett gäng som till största del består av fotbollsspelare. Och det var så skönt! Så underbart att få prata om fotboll, inte behöva fundera på allt annat som är på gång och sedan bara åka hem och somna med ett leende på läpparna.

Det här hade dom fixat ihop åt mej och vår lilla kille. I väskan finns lite smått och gott som kommer att behövas, speciellt chokokaffet och chokladplattan (som redan är uppäten) var väldigt uppskattade! Och den underbara kånken! Jag behöver också en sån, definitivt BEHÖVER.

IMG_1539

Vecka 33 är här, och vi ser ut såhär. De flesta undrar hur jag kan ha så liten mage, på rådgivningen är det tvärtom. Där undrar hon hur jag kan ha så stort mått. Frågar ni mej anser jag att det är helt tillräckligt stor och det känns dessutom som om jag skulle ha fått lika mycket extra på baksidan som på framsidan, om ni förstår vad jag menar.

IMG_1541

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s