Reima Testpatrol

Om ni har följt med min blogg den senaste tiden har ni kanske noterat att vi hade ett paket från Reima Testpartol på väg till oss. Det har inte riktigt blivit läge för att skriva om skorna Jada fick ännu, eftersom vädret varit vad det har varit. Men så otroligt fina skor hon fick! Riktigt somriga, lätta och luftiga.

IMG_1543

Skorna var lite vida i hälen, men en extra sula löste problemet och nu passar de perfekt. Nu väntar vi bara på sommarvädret så att hon på riktigt kan börja testa vad skorna går för. Några gånger har de varit på redan, men bara korta stunder.

IMG_1544

Lite besviken är jag över att allt material är på finska. Jag skrev ansökan på svenska och hade nog förväntat mej att material och svar då skulle vara på svenska. Men inte ett svenskt ord ännu. Reima är lite av en favorit för mej. Jag gillar att deras barnkläder är just barnkläder. De är lekvänliga och har inget av det där minivuxen-stuket jag är så fruktansvärt allergisk mot. Vi har haft en del kläder från Reima, men aldrig skor. Det skall bli intressant att se hur slitstarka de är. Jada är en mästare på att nöta skor. Det går åt nästan ett par i månaden.

Inlägget är inte sponsrat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s