Den sista dagen

Casper har idag varit sista dagen på dagis. Jag förstår inte vart åren har försvunnit. Min lilla kille skall börja i förskolan i höst! Men först skall vi ha ett långt, skönt och förhoppningsvis varmt sommarlov! Bilden till vänster är tagen runt den tid han började på dagis som 1,5-åring. Frisyren har inte ändrat värst mycket på 4,5 år. Men han har minsann vuxit till sej en hel del.

Jada har sista skoldagen i morgon och på samma gång också sista eftisdagen någonsin. Ingen av dem kommer att ha mårnis- eller eftisplats inkommande skolår. Jag är ju hemma, så det känns bara onödigt. Dessutom vill jag ju ha mina barn hemma så mycket som möjligt. Skulle dom inte ha varandra eller de andra kidsen på gården att leka med skulle jag antagligen tänka annorlunda, barn i deras ålder behöver jämnåriga lekkamrater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s