Mammalådan

Idag fick jag hämta den, FPAs mammalåda. Jag tvekade länge om jag skulle beställa den eller inte. Casper var så liten att det tog länge innan han kunde använda kläderna och då han äntligen växt i dem hade vi fått så mycket att de glömdes bort. Det fanns ju en hel del saker jag ändå sist och slutligen använde ur lådan, men allt sånt har jag ännu kvar.

IMG_1550

Nåja, nu står jag i alla fall här med en mammalåda som jag känner att jag inte behöver/vill ha. Höjden av otacksamhet? Ja, det kan ju hända. Men just nu bryr jag mej inte värst mycket om vad någon annan tycker, faktist. Ifall just du känner någon som gärna skulle vilja ha mammalådan säljer jag den hemskt gärna! Jag vet att det är många finländare som flyttat utomlands som gärna vill ha den. Och för de som får första barnet är den ju toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s