Sommarlov!!

Jag har sagt det tidigare, men det tåls att sägas igen; jag har aldrig ALDRIG varit lyckligare över ett sommarlov! Jada hade skolavslutning idag, betyg har delats ut och de nya skorna och den nya klänningen har invigts. Vi skulle ta lite foton ute då vi kom hem men det var så fruktansvärt kall vind att vi gav upp efter ungefär två minuter. Vacker är hon, vår dotter!

IMG_1553

Resten av dagen har vi tagit det väldigt lugnt. Det bästa vi gjorde idag var att sitta på läktaren och se nästan 90 minuter JBK. Bra match, men framförallt underbart varmt och skönt! Västra Plan var antagligen ett av de få ställen där man idag kunde sitta och svettas utan jacka.

Eftersom jag är gift med en fotbollsspelare är vi nu inne på match nummer två idag. Juventus – Real Madrid. Det går inte som vi vill, det är allt jag säger. Jag skall precis just ta min andra långa dusch för dagen och försöka lugna ner både den lilla och sammandragningarna som ökar i intensitet och tryck. Jag är så evinnerligt trött på att ta det lugnt. Jag vill, hör och häpna, tvätta fönster och städa köksskåp. Hade jag varit i ett sådant skick att det skulle vara möjligt hade jag knappast varit speciellt ivrig på någondera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s