Sommarlovet tog över

Vi har sommarlov. Jag har haft välbehövligt minisommarlov från sociala medier och bloggen, men känner att nu vill jag berätta vad vi har haft för oss. Det är stor, och jag menar stor, fokus på fotboll för tillfället. Jaro spelar matcher nästan var tredje dag känns det som och junioren har också mycket på agendan för tillfället.

Förra veckan var lägervecka hos oss. Jada hade ett fyra dagar långt jumppaläger och fick ringa i klockan flera gånger. Ringa i klockan får man göra då man klarar något man inte klarat tidigare. Det var alltså ett väldigt lyckat läger!

Casper deltog i Jaros fotbollsskola och är så stolt över sitt nya hårband att det kommer att vara omöjligt att få honom att klippa sej. Han gjorde ett jätte snyggt mål som han fortfarande firar mellan varven och återberättar åt Walter minst en gång per dag.

img_1572.jpg

Jaro har spelat tre hemmamatcher och en bortamatch. Idag kom äntligen säsongens andra vinst!

IMG_1569

Jag då? Jo, jag skall fortsättningsvis bara ta det lugnt. Att ta det lugnt med Walter i Helsingfors i två dagar trodde jag skulle bli omöjligt, men tack vare underbara grannar och vackert väder har det varit rätt så enkelt idag. Jag har knappt sovit alls de senaste nätterna så det var verkligen en välbehövlig dags vila jag fick idag. I morgon blir det andra bullar, misstänker jag. Betydligt mer program och en viktig match. Jaro grön – Jaro Blå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s