Som på (h)jul

Äntligen, äntligen kom den! Efter en lång väntan och efter att fått vara gps åt budfirman är den nu här, vår fina Buffalo! Jag kunde ju inte hålla mej en sekund utan plockade ihop den direkt. Nu är det bara ett skötbord (vi räknar med dej Hani) och lillkillen som fattas, sen börjar vi faktiskt ha det på klart hos oss.

IMG_1608

Jag är så nöjd med valet av vagn. Den är lätt att köra (fast jag bara provkört lite i vardagsrummet), den är liten och smidig men har rejäla hjul och så är den ju så otroligt snygg!

Dessutom vann ”stora” Jaro ÄNTLIGEN på hemmaplan så det har minsann varit en riktigt bra dag hemma hos familjen Moore-Antell. Jag borde ha filmat Casper då han firade efter vinsten, han är nog en av dem som är lyckligast över den här vinsten, tror jag.

Imorgon är det rådgivningsbesök för min del, ett besök som min rdg-sköterskan var nästan 100% säker på att jag inte skulle komma till. Än så länge har hon ju inte haft rätt i det, men man vet ju aldrig vad som händer innan morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s