Graviditet och min kropp

Min kropp tycker inte om att vara gravid, det slog jag fast redan i ett tidigt skede med Casper. Jag blev påmind om det med Niclas, också då i ett tidigt skede. Men, efter att bebisen har kommit ut och min kropp får vara ”ensam” igen trivs den. Jag har nu ca 4 kg kvar av det som kan klassas som babyweight, mina gamla kläder går på mej igen och det känns bra att se sej i spegeln. Lite lösare än tidigare är det ju, speciellt på magen, men vad gör nu det. Och konstigt skulle det vara annars, såhär 10 dagar efter. Jag samlade på mej enorma mängder vätska de sista veckorna. Skorna blev för trånga, det värkte i fingrarna och det var svårt att träffa rätt bokstav på telefonen med de svullna korvarna. Allt det är borta och det är så otroligt skönt. Efter en sådan graviditet vill man inte gärna slåss med mycket övervikt.

Nico fick jätte fina kläder av min moster igår, den mindre one piecen har varit i användning nästan hela dagen idag. Först många timmar i vagnen och sedan då vi åkte iväg och hämtade mat. Tusen tack för den och det andra moster!

IMG_1713

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s